top of page

WINTER WONDER

punch it real good!.png

wollekes

Wat ?

Hoe pak je deze Kerst volledig uit? Of hoe pak je volledig in? Dat doe je ongetwijfeld met een zelfgemaakte Winter Wonder Wolleke! Een decoratief en festief hangertje voor in je Kerstboom, als warme welkom aan je versierde voordeur, als labeltje aan een simpel ingepakt cadeautje of als zachtaardige tafelversiering.

Wat mag je verwachten? Onder onze kerstboom een lading rode, witte, zwarte en groene wollekes. Op de workshoptafel onze zeer geliefde punchneedles en strak gespannen punch frames. Op het vuur; hartverwarmende drankjes en uit de oven heerlijk geurend gebakje. Nog meer wollige woorden nodig om je te versieren?


Nog even voor wie nieuw is met deze naald: de punch needle techniek lijkt op borduren. Je gebruikt hiervoor een holle punchnaald waar een draad doorheen loopt. Met deze naald duw je het garen door de stoffen ondergrond. Als je de naald weer naar boven haalt, ontstaat er aan de achterkant een klein lusje. Op deze manier komen al snel een paar leuke kerstversieringen tot leven. 

Je hoeft zeker geen tekentalent te zijn of handige Harry/Harriëtte. Wij zorgen voor genoeg mooie winterse patronen die je gewoon kan kopiëren. 

Na deze workshop ben je vertrokken voor nog meer punchneedle creaties: vrolijke kussens, plantcovers, wandtapijtjes, schattige knuffels en leuke patches om jouw outfits of die van je (klein)kinderen mee op te vrolijken.

Wie ?

The Material Girls (Lennie en Kim) leggen jou alles van naald tot draad uit!

Voor deze workshop heb je geen voorkennis nodig.

Zelfs 2 linkerhanden kunnen dit ;-) 

We werken in groepjes van 5 tot 10 personen. 

Wanneer ?

VOORLOPIG GEEN NIEUWE DATUM - MAAR WAT NIET IS, KAN NOG KOMEN
Deze workshop duurt ongeveer 3,5 uur.

Waar ?

In de weggevoerdenstraat 53 te Ninove

(ga naar 'Contact' voor verdere info)

 

prijs ?

€55

Je gaat naar huis met minstens 2 paar Winter Wonder Wollekes. En als je warm gedraaid bent door al ons lekkers en de gezellige sfeer dan zelfs met meer! Nog voor 2023 is afgesloten heb jij iets nieuws geleerd en ben je helemaal klaar voor de meest magische tijd van het jaar.

bottom of page