top of page

PLANTEN-
HANGER

STEKKEN
en knopen

Wat ?

Hou je van groen in huis maar heb je helemaal geen groene vingers? Of heb je wel groene vingers maar je weet niet hoe je de baby’s van je kamerplanten moet herplaatsen of verdubbelen en goed laten groeien? Dan komt daar na deze workshop verandering in. Want we hebben Mrs. Flowerhead op bezoek, de madam die plantjes stekt alsof ze voor haarzelf zouden zijn. Kim ruilt haar stekken op een leuke manier: check this!

Maar vandaag komt ze ons inwijden in het stekken en leert ze ons de basics van het stekken.

Om het helemaal af te maken knopen we nog een super simpele plantenhanger die volledig is afgestemd op jouw interieur. Zo kan je een van je 3 stekjes onmiddellijk een mooi plaatsje geven. Benieuwd of je hierna in no time een urban jungle zal hebben.

MOEDERDAGTIP: Voor een mama die alles al heeft maar graag eens iets samen beleeft: kom samen! Verras haar al voor moederdag met een cadeaubon voor deze workshop. Of verklap gewoon niks en neem haar mee …

 

Wie ?

Voor deze workshop is er geen voorkennis vereist.

De Material Girls leggen jou uit hoe je de plantenhanger maakt en Mrs. Flowerhead leert je de basics over het stekken van planten.

Wil je graag meer weten over wat Mrs. Flowerhead zoal doet?

Klik hier.

Wanneer ?

VOORLOPIG GEEN NIEUWE DATUM - MAAR WAT NIET IS, KAN NOG KOMEN 

De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Waar ?

In de weggevoerdenstraat 53 te Ninove

(ga naar 'Contact' voor verdere info)

prijs ?

 

€55

Je gaat naar huis met een zelfgemaakte plantenhanger, 3 stekjes en een VERZADIGD gevoel: je hebt niet alleen genoten van het samenzijn, het lachen, een nieuwe skill... maar ook van de hapjes en de drankjes die jou werden voorgeschoteld.

Jouw kamerplanten zullen geen geheimen meer voor je hebben. En wie weet heb je straks zelf zo een toffe ruilkast zoals Mrs. Flowerhead. Wij zetten alvast deze van Robert PLANT ;-) op onze playlist. 

Screenshot 2023-01-27 at 14.59.43.png
bottom of page